Proiectare si amenajare gradini

SC PASSIFLORA GARDEN GREEN SRL este partea de productie plante si intretinere spatii verzi , atasata FLORARIEI PASSIFLORA. Proiectam, amenajam si intretinem gradini si orice fel de spatiu verde, montam sistemele de irigatii, si rulouri de gazon, amenajam locuri de joaca, comercializam seminte si rasaduri, elementul de referinta pentru toate lucrarile noastre fiind CALITATEA.


Activitatea SC PASSIFLORA GARDEN GREEN SRL se desfasoara în conditiile unei permanente preocupari pentru protectia mediului înconjurator si mai ales pentru a asigura securitatea si sanatatea deplina a angajatilor în munca.

Activitatea desfasurata:

  1. – Producerea de plante si flori de interior. Ex: Viola (panselute), Primula, Pelargonium (muscate zonale, curgatoare), Petunia Surfinia (Petunia curgatoare si de gradina), Salvie, Tagetes (Craite), Cyclamen, Poinsettia Pulcherrima (Steaua Craciunului), plante anuale, bienale, plante perene etc.
  2. – Importator direct de plante si flori de interior si exterior. Ex: brazi de Craciun, conifere de talie mica, mijlocie si foarte mare, cu dimensiuni intre 0,5 – 6 metri (toate speciile), Anthurium, Trandafiri , Dracaena, Yucca, plante aromatice etc.
  3. – Comercializarea semintelor si materialului saditor din urmatoarele specii sau grupe de specii: material de plantare fructifer, vita de vie, flori, plante ornamentale.
  4. Amenajari intretinere spatii verzi. Ex: Mentenanta spatii verzi,tratamente fitosanitare,toaletare arbori, gazon, rulouri gazon, sisteme de irigatie automatizate, maturat manual, automatizat, greblat