Termeni si conditii

Serviciile oferite S.C. PASSIFLORA GARDEN DESIGN S.R.L. de  prin intermediul www.passiflora.ro sunt guvernate de dispozitiile legilor romane, cu precadere la Legea 365/2002 privind comertul electronic, Ordonanta de Urgenta 34/2014 privind protectia consumatorilor la incheierea si executarea contractelor la distanta.
Termenii si conditiile www.passiflora.ro se supun legislatiei romane. In caz de litigiu, se va incerca mai intai o rezolvare pe cale amiabila, in termen de 30 de zile lucratoare de la inregistrarea reclamatiei la sediul S.C. PASSIFLORA GARDEN DESIGN S.R.L..

Folosirea acestui site implica acceptarea termenilor si conditiilor de mai jos. Recomandam citirea cu atentie a acestora. SC PASSIFLORA GARDEN DESIGN SRL isi asuma dreptul de a modifica aceste prevederi fara o alta notificare. Accesul/vizitarea acestui website de catre dumneavoastra se supune Termenilor si Conditiilor de Utilizare, implica acceptul explicit al dumneavoastra cu privire la acestea si reprezinta intelegerea dintre parti.

 Relatia dintre parti este guvernata de urmatoarele acte normative:

  • OG nr. 21/1992 privind protectia consumatorilor
  • OUG nr. 34/2014 privind drepturile consumatorilor in cadrul contractelor incheiate cu profesionistii
  • Legea nr. 363/2007 privind combaterea practicilor incorecte ale comerciantilor in relatia cu consumatorii si armonizarea reglementarilor cu legislatia europeana privind protectia consumatorilor
  • Legea 365/2002 privind comertul electronic

SC PASSIFLORA GARDEN DESIGN SRL garanteaza utilizatorului acces limitat, in interes personal (efectuarea de comenzi online, informare) pe site-ul www.passiflora.ro si nu ii confera dreptul de a descarca sau de a modifica partial sau integral site-ul, de a reproduce partial sau integral site-ul, de a copia, de a vinde/revinde sau de a exploata site-ul in orice alta maniera, in scopuri comerciale sau fara acordul prealabil scris al acesteia.

 Intregul continut al site-ului www.passiflora.ro – imagini, texte, grafice, simboluri, elemente de grafica web, email-uri, scripturi, programe si alte date – este proprietatea SC PASSIFLORA GARDEN DESIGN SRL si a furnizorilor sai si este aparat de Legea pentru protectia drepturilor de autor (legea nr. 8/1996) si de legile privind proprietatea intelectuala si industriala. Folosirea fara acordul SC PASSIFLORA GARDEN DESIGN SRL a oricaror elemente enumerate mai sus se pedepseste conform legislatiei in vigoare.

 Domeniul www.passiflora.ro este detinut de catre SC PASSIFLORA GARDEN DESIGN SRL. Utilizarea acestei marci, a domeniului sau a numelor de comercializare, siglelor si emblemelor, in forma directa sau „ascunsa” (de tipul, dar nu limitat la, meta taguri sau alte tehnici de indexare, cautare web) fara permisiunea prealabila scrisa este interzisa si se pedepseste conform legii.

 Produsele prezentate pe www.passiflora.ro sunt comercializare de SC PASSIFLORA GARDEN DESIGN SRL. Preturile produselor pot fi schimbate oricand. Verificati pretul final de vanzare inainte de a achizitiona un produs.

ANNOUNCERS

Utilizatorii pot posta recenzii, comentarii sau alte tipuri de continut; pot trimite sugestii, idei, pot pune intrebari, pot propune articole sau alte tipuri de materiale, atata timp cat continutul acestora nu este ilegal, obscen, amenintator, defaimator, nu incalca dreptul la intimitate sau legea cu privire la protejarea proprietatii intelectuale; nu contine virusi informatici, comunicari comerciale, politice, care instiga la ura sau intoleranta pe motive etnice, religioase, rasiale, de orientare sexuala, mesaje colective sau alte forme de "spam".

ANNOUNCERS

www.passiflora.ro are dreptul de a nu publica toate comentariile si articolele propuse de catre utilizatori. Odata cu postarea de recenzii, comentarii, comunicari si alte tipuri de continut pe www.passiflora.ro, transmiteti drepturile de proprietate intelectuala, in mod neexclusiv, perpetuu, irevocabil, asupra materialelor postate.

ANNOUNCERS

Domeniul www.passiflora.ro este detinut de catre SC PASSIFLORA GARDEN DESIGN SRL. Utilizarea acestei marci, a domeniului sau a numelor de comercializare, siglelor si emblemelor, in forma directa sau „ascunsa” (de tipul, dar nu limitat la, meta taguri sau alte tehnici de indexare, cautare web) fara permisiunea prealabila scrisa este interzisa si se pedepseste conform legii.

X